Konkrete UU-aktiviteter for Hillerødsholmskolen 2015-2016

Herunder kan I læse om de væsentligste datoer for arrangementer

Bemærkninger

14/9–18/9

Erhvervspraktik for 9. årgang

Alle elever skal selv finde en praktikplads til ugen.

29/9–1/10

Uddannelsesmessen ”Scor fremtiden”

Uddannelsesmesse, hvor uddannelser præsenterer sig selv. Afholdes i Frederiksborg Centeret.

Skolen tager i udgangspunktet ikke eleverne med til messen, og vi opfordrer derfor til, at elever og forældre selv tager med til messen.

Forældre og elever har initiativet

På hjemmesiden kan man læse om åbningstider, stande mm.

Hillerød skaber innovation – 8. årgang

Eleverne deltager en hel dag på Handelsskolen Nord (HNORD), hvor de skal forsøge sig som iværksættere og tænke innovativt.

Skolearrangement

OBS: Linket beskriver projektet fra 2014, men giver alligevel et godt billede af, hvad det går ud på

Hillerød skaber innovation – 7. årgang

Skills introdag – 8. årgang

SkillsDenmark arrangerer hvert år danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelserne, hvor kokke, snedkere og vvs’ere konkurrerer mod hinanden for at vise, hvor gode de er til deres håndværk. Vores elever deltager i en mindre skillskonkurrence, og kan – hvis de vinder – komme til finalen.

Skolearrangement

På SkillsDenmarks hjemmeside kan man læse mere om projektet.

Uddannelsesaften for 8. og 9. årgang

Hvert år afholder UU-vejlederne i Hillerød en uddannelsesaften, hvor de giver en orientering om uddannelsesmuligheder, om krav til optagelse mm. Mødet afholdes kl. 17.00 – 19.00.

Info kommer fra UU-vejlederen senere

8/1–12/1

Intro til ungdomsuddannelserne – 8. årgang

Eleverne skal i løbet af mandag-torsdag besøge forskellige ungdomsuddannelser i Hillerød. Besøgene følges op af Jesper Bagger om fredagen