• Hillerødsholmskolen

Livsduelige børn

- et godt sted at være et godt sted at lære

Tekst

Daniel Kjørup Rasmussen er 11. april blevet Danmarksmester i tegning i kategorien ”Tegn som du vil” for 9-13 årige ved DM i Tegning i Horsens. Daniel går i 2.g på vores Gadevang afdeling. Hans billedkunstlærer Carina Druedahl forsøgte sidste år at indstille ham til konkurrencen, men da var han for ung. Nu lykkedes det i år med dette flotte resultat.

Henrik Stockfleth Olsen den 08-04-2015
    Ny skoleport

Vi er gået over til et nyt format på skolens hjemmeside, og i en periode vil vi gradvist forbedre siden ud fra de tilbagemeldinger, som vi får. Der er i indkøringsfasen risiko for, at grafikken opfører sig anderledes end hensigten, men vi regner med, at alt er klar inden 1. maj.

Hvis du derfor oplever, at links ikke virker og lignende, vil vi sætte pris på at høre fra dig. Skriv derfor til hsto@hillerod.dk, hvis du oplever problemer med siden.
    Merete Elleboe den 22-04-2015
    Nationale tests

Der foretages for tiden nationale tests på bestemte klassetrin. Forældrebrev med orientering vedlagt.

Mvh Merete Elleboe
    Henrik Stockfleth Olsen den 20-04-2015
    Bøvl med PDF'en

Der er i øjeblikket problemer med at hente PDF-filer fra Intra, hvis man bruger Chrome som browser. I vil opleve, at der oprettes et nyt faneblad med en helt grå side. Supporten er kontaktet, og de arbejder på sagen

PDF'er kan godt åbnes i Explorer, så brug den i ventetiden.

Alle øvrige dokumenter kan godt åbnes fra intra i Chrome.

/Henrik
  • 28-04-2015