• Hillerødsholmskolen

Livsduelige børn

- et godt sted at lære - et godt sted at være

Så havde eleverne sidste skoledag. God sommerferie.

Merete Elleboe den 30-06-2015
    Hillerødsholmskolen ønsker alle en god sommerferie

Hillerødsholmskolens 1.-9 klasser begynder igen onsdag den 12. august kl. 9 i klassen. Klokken 10 samles alle til velkomst i hallen. Derefter er det almindelig skoledag.

Børnehaveklasserne begynder torsdag den 13. august kl. 9 i den lille skolegård, hvor de får en særlig velkomst af hele indskolingen (1.-3. klasse). I tilfælde af regn mødes vi i kantinen.

Skolen holder lukket fra den 6. juli til og med den 31. juli.

Mange sommerhilsner
    fra ledelse og personale på Hillerødsholmskolen

Merete Elleboe den 30-06-2015
    Gadevang skole ønsker alle en god sommerferie

Gadevang skoles 1.-3. klasse begynder igen onsdag den 12. august kl. 9 i skolegården.

Børnehaveklassen begynder ligeledes onsdag den 12. august men først kl. 10 i skolegården, hvor resten af skolen byder dem velkommen.

Forældrene er velkomne til at gå med i klassen den første ½ time, hvorefter det er almindelig skoledag til kl. 13, hvor alle er velkomne igen til kaffe/te i Gadevang Asyl, inden resten af børnene kommer.

(Skolen holder lukket fra den 6. juli til og med den 31. juli).

Mange sommerhilsner
    fra ledelse og personale på Gadevang Skole og Hillerødsholmskolen

Henrik Stockfleth Olsen den 11-06-2015
    Idebank til klasserådene

Skolebestyrelsen har lavet et idebank til klasserådene - og forældrene i det hele taget - som indeholder gode ideer til, hvordan forældrerådene aktivt kan spille en rolle for klassernes trivsel gennem aktiviteter for klassens elever og forældre.

Idebanken er nu lagt på skolens hjemmeside under menupunktet "Klasseråd" og menupunktet "Skolebestyrelsen" - "Klasserne".

Det er meningen, at dokumentet skal udvikle sig med gode ideer og inspiration fra alle, der har gode erfaringer, og gode ideer kan sendes til Henrik på Intra (HO).

Klik her for at se idebanken.

Ingen aktuelle nyheder