Copenhagen Phil har afholdt koncert i Gadevang

Forfatter Sarah Engell holdt foredrag for 9.årgang

Ødammens fastelavn - se flere billeder på www.ødammen.dk

Fastelavn på Hillerødsholmskolen

Hillerødsholmskolens Trivselsdag 2019 - dejlig stemning

Skoleskak på Hillerødsholmskolen med 175 deltagere

Projekt "ærlig snak" på biblioteket

om projekt "ærlig snak"

Vi er en gruppe elever fra Grundtvigs Højskole, der har startet projektet “Ærligt talt - ærlig snak er vigtig snak”. Projektet går ud på at bryde tabuer og opfordre børn og unge til at få snakket om de ting, de går og kæmper med. Som et led i projektet har vi blandt andet udstillet en boks med et “livstræ” på, hvor vi har ophængt blade hvorpå elever fra Grundtvigs højskole og Hillerødholmsskolen har skrevet om deres personlige tabuer. Boksen har stået en uge på Grundtvigs højskole, hvor vi har modtaget 100 sedler. I øjeblikket står boksen udstillet på Hillerødholmsskolens bibliotek, og her har vi allerede modtaget omkring 200 sedler fra folkeskoleelever, der har haft noget på hjerte, som de har ønsket at dele. Yderligere har vi været ude i 5. og 6. klasser på Hillerødholmsskolen og undervist dem i det at bryde tabuer og snakke om svære ting, hvilket lod til at blive taget rigtig godt imod af eleverne, der alle deltog aktivt i timerne. 

Fra uge 7 vil vores “livstræ” blive udstillet på biblioteket i Hillerød, hvor endnu flere unge vil have mulighed for at deltage. Projektet kommer til at kulminere i et arrangement i Hillerød, der afholdes d. 6 marts, hvor der først vil være fællesspisning på biblioteket, hvorefter vi afholder koncert på Klaverfabrikken med Pede B og DJ noize. 

 

Mvh. Anne, Emma, Linnea, Maja, Maria, Sandra og Silke 

Tak til skolepatruljen for deres store arbejde

Nettets vildveje

Nettets vildveje - om løgn, manipulation & propaganda

Medierådet for børn og unge har netop udgivet et online magasin om den rolle internettet kan spille i børn og unges liv. Læs artikler, lyt til radioudsendelser, se små videoer og bliv klogere på internettet og hvordan det kan påvirke børn og unge i forskellige retninger. 

Hvert afsnit afsluttes med refleksionsspørgsmål som lægger op til en god snak mellem børn/unge og voksne. 

Følg linket herunder og bliv klogere på nettets vildveje

https://www.medieraadet.dk/medieradet/temaer/nettets-vildveje

Skolernes SKAKDAG 2018

Musiklokalet dekoreres

HILLERØDSHOLMSKOLEN

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle opslag

Besøgstæller

804331